Kennis en nieuwe mogelijkheden voor u om samen te werken aan betere jeugdhulp Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
Jeugd bij ZonMw, impressie 2018 | 2019

We werken met onze onderzoeksprogramma’s aan vraagstukken van professionals, gemeenten, ouders en jeugd. Daarmee konden we in 2018 bijdragen aan het versterken van de kwaliteit van de (preventieve) jeugdhulp. In 2018 gingen we bovendien aan de slag met de maatschappelijke diensttijd. Ook in 2019 hopen we samen met u de gezondheid en het welzijn van de jeugd verder te verbeteren! We blikken terug op enkele hoogtepunten uit 2018. En attenderen u op de nieuwe mogelijkheden in 2019.

Tip: bekijk de impressie op uw desktop voor het beste resultaat
Bekijk de jeugdimpressie 2018 | 2019
Jeugdprofessionals
In uw werk is het cruciaal om te weten welke hulp werkt, bij wie en waarom. Onze programma’s geven antwoord op die vragen. Weten welke kennis u direct kunt gebruiken? Daarnaast zijn we benieuwd welke vragen er leven bij u en uw team. We horen graag van u!
Meer voor jeugdprofessionals
Gemeenten
U bent volop bezig met de transformatie van de jeugdsector in uw gemeente. Benieuwd hoe een academische werkplaats uw gemeente daarbij kan helpen? Bent u op zoek naar effectief maatwerk-beleid voor multiprobleem-gezinnen? Of wilt u weten hoe u binnen uw gemeente de maatschappelijke diensttijd organiseert?
Meer voor gemeenten
  
Onderzoekers
U vindt het belangrijk dat uw onderzoek aansluit op de praktijk. Maar hoe kiest u een passend onderzoeksdesign? En hoe laat u jongeren en hun ouders meedenken in uw onderzoek? Benieuwd naar antwoord op deze vragen én subsidiemogelijkheden?
Meer voor onderzoekers 
Opleidingen
U wilt met uw (beroeps)opleiding de nieuwste inzichten overbrengen aan (toekomstige) professionals. Hoe brengt u praktijk en onderzoek samen in een opleiding? Welke nieuwe leervormen kunt u daarbij inzetten? En hoe houdt u kennis en competenties van professionals op peil?
Meer voor opleidingen
  
Wat vindt u van deze impressie?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube