Jeugd in Onderzoek 2023. Een terugblik
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jeugd in Onderzoek 2023. Een terugblik Lees online  |  Afmelden
 
Jeugd in Onderzoek 2023. Een terugblik
Ruim een week geleden is het alweer: Jeugd in Onderzoek 2023. We kijken terug op een mooie dag in ’s-Hertogenbosch waar Opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld centraal stond. Met dit jaar naast de deelsessies die je vooraf koos ook een ronde waar je ter plekke kon kiezen wat je wilde bezoeken. Met veel interactie en netwerkmogelijkheden. We merkten dat er veel enthousiasme voor was!
 
Hartelijk dank voor jouw aanwezigheid én bijdrage aan Jeugd in Onderzoek 2023!
Sfeerimpressie
Rustig nalezen
Eerder interviewden we beide keynote sprekers. Vind je het leuk om deze interviews nog eens na te lezen? Je vindt ze hier terug.
Interview Esther Rozendaal
Interview Jurriaan van Rijswijk


Razende jongerenreporters doen verslag
Elk jaar geven we een andere jongere(n) de kans om praktijkervaring op te doen op Jeugd in Onderzoek. Dit jaar waren dat Vincent en Samuel, 2 enthousiaste HBO-studenten. Nieuwsgierig naar hun ervaringen op Jeugd in Onderzoek? Ze maakten er deze leuke video van!
Bekijk het video verslag

Enquête evaluatie
Een groot deel van jullie vulde achteraf de enquête in. Voor een evenement dat draait om onderzoek kunnen we zelf niet achterblijven met de behaalde resultaten. Benieuwd naar jullie antwoorden?

  • 63% van de respondenten noemt 'Kennis halen en kennis brengen' als belangrijke reden om Jeugd in Onderzoek te bezoeken. Ook netwerken wordt als belangrijke reden genoemd: 42% kiest voor 'Mijn netwerk vergroten' en 30% vindt 'Netwerken met bekenden' belangrijk. (meerdere antwoorden waren mogelijk).
  • Maakte Jeugd in Onderzoek de verwachtingen waar bij de respondenten? We ontvingen gemiddeld 4 van de 5 sterren. Daar zijn we blij mee!
  • Maar liefst 99% van de respondenten kwam met feedback voor volgend jaar. Zo was men enthousiast over de variatie qua insteek van de 2 keynotes. En werd ronde 1 waarin men ter plekke kon kiezen erg gewaardeerd. Blij was men met de aandacht die er dit jaar was voor de posters. Tegelijkertijd was deze tour eigenlijk iets té druk bezocht. We nemen alle input mee in de organisatie van JiO 2024.
  • 77 respondenten deden suggesties voor concrete onderwerpen die zij volgend jaar graag terugzien. Zoals integraal samenwerken, armoede, verbinding onderwijs-jeugdhulp enzovoort.

We zijn onder de indruk van de mate waarin en de manier waarop jullie Jeugd in Onderzoek feedback hebben gegeven. En wegen de reacties en suggesties zorgvuldig af in onze voorbereiding op volgend jaar. Heb je ideeën voor het thema in 2024, mail ze naar jeugdinonderzoek@zonmw.nl. Bedankt voor jullie bijdrage!
Zien we elkaar volgend jaar weer?
Op donderdag 26 september 2024 organiseren we Jeugd in Onderzoek opnieuw. Zet je deze datum alvast in je agenda? Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen zoals het thema, de mogelijkheid om deelsessies in te dienen enz. Volg ons dan op LinkedIn.

Graag tot volgend jaar!

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube