Inschrijven nú mogelijk!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Aanmelden vanaf nu mogelijk! Lees online  |  Afmelden
 
Nieuwsbrief Jeugd in Onderzoek | mei 2023

Aanmelden vanaf nu mogelijk!

Beste Jeugd in Onderzoek geïnteresseerden,
 
Het programma van Jeugd in Onderzoek 2023 staat online! En aanmelden is vanaf nu mogelijk. Ben jij erbij?
 
Na een uitverkocht event in 2022 hebben we er opnieuw heel veel zin in. Jeugd in Onderzoek vindt dit jaar plaats op 21 september bij congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.
 
Op Jeugd in Onderzoek draait het om kennis uitwisselen, meedenken, meediscussiëren en netwerken. Niet voor niets is Jeugd in Onderzoek dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. Na afloop keer je terug naar huis met de nieuwste kennis uit onderzoek, praktische handvaten en waardevolle nieuwe contacten.
 
Wil jij erbij zijn? Wacht niet te lang. Want voor het middagprogramma moet je vooraf je keuze doorgeven en vol = vol.

Meld je hier aan
Thema 2023: Opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld
Kinderen en jongeren groeien op in een digitale wereld. Kansen en risico’s zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Ook voor jeugdprofessionals is er door digitalisering veel veranderd. Zo is de digitale wereld een extra sociaal milieu en hebben verschillende digitale toepassingen een groot potentieel voor preventie, ondersteuning en hulpverlening. Wat betekent dit voor jongeren, onderzoekers, professionals en beleidsmakers op het gebied van opgroeien, preventie, zorg en onderwijs?

Naast het thema van 2023 is er ook aandacht voor de vaste thema’s van Jeugd in Onderzoek 
  • Wat werkt voor wie en waarom? 
  • Hoe versterken we preventie en wat levert het op? 
  • Hoe werken we beter samen? 

Je leest hier meer over de thema's. 
Keynote-speakers: Esther Rozendaal en Jurriaan van Rijswijk
Keynote-speakers Esther Rozendaal (universitair hoofddocent Digitale weerbaarheid en veerkracht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) en Jurriaan van Rijswijk (Oprichter Games for Health), vertellen je tijdens het plenaire programma welke kennis en ervaring zij hebben opgedaan om kinderen, jongeren en hun ouders te ondersteunen in het benutten van kansen en beheersen van risico’s . In de volgende nieuwsbrief vertellen zij hierover al iets meer in een interview.

Stel je eigen programma samen

Het middagprogramma stel je zelf samen. In de eerste ronde kan je het digiplein bezoeken, aansluiten bij begeleide postersessies, netwerktafels of je kunt gericht netwerken bij de ontmoetingsplek. Voor deze ronde is aanmelden vooraf niet nodig. Meer informatie over deze ronde volgt later via deze nieuwsbrief, de LinkedIn-pagina van Jeugd in Onderzoek en op de website.

Ronde 2 en 3 bestaan uit masterclasses, workshops, lezingen, pitches en netwerktafels waarvoor je je van tevoren aanmeldt. Aanmelden kan tot een week voor het event, maar let op: vol = vol. Wil je dus zeker zijn van een plekje bij jouw favoriete sessie, meld je dan op tijd aan.

Rustig het programma en alle deelsessies nog eens doornemen?

Bekijk het volledige programma
Deze mail krijg je toegestuurd omdat je in het verleden interesse hebt getoond in Jeugd in Onderzoek. Heb je vragen of andere suggesties, neem dan contact op met de organisatie via jeugdinonderzoek@zonmw.nl of volg ons via LinkedIn of Twitter.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan af via  jeugdinonderzoek@zonmw.nl.
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube