Nieuwe ronde Implementatie- en opschalings-coaching richt zich op thuiswonende ouderen - ZonMw op ICT&Health congres
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwe ronde Implementatie- en opschalings-coaching Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
Nieuwsbrief januari 2023
Life Sciences & Health
 
Nieuwe ronde Implementatie- en opschalings-coaching richt zich op thuiswonende ouderen
5 januari 2023
De succesvolle regeling voor Implementatie- en Opschalings-coaching krijgt een aangepast vervolg. Op 28 februari 2023 opent een nieuwe ronde, specifiek gericht op doeleinden van het overheidsprogramma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO). In het najaar van 2023 is een tweede ronde gepland.
LEES VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
Nieuws
ZonMw met stand en sessie op ICT&health congres 2023
E-health een duurzame plek geven in de zorg: hoe pak je dat aan? Hierover gaan experts uit het bedrijfsleven, de zorg en de verzekeringswereld in gesprek. Zij delen hun verhalen en ervaringen tijdens een rondetafelsessie ‘E-health: de reis van idee tot duurzame implementatie’ op 30 januari op het ICT&health congres.
Op de stand van ZonMw zijn de programma's SET en Zorg voor innoveren vertegenwoordigd.
Inschrijven SESSIE
Twitter Facebook LinkedIn
Verwijzen naar leefstijlbegeleiding via ‘Beter Gezond’
Een gezonde leefstijl speelt een steeds belangrijkere rol in de gezondheidssector. Beter Gezond heeft als doel om leefstijl te implementeren in de zorg.
Het startpunt is het leefstijl-gesprek in de spreekkamer mét verwijsopties naar leefstijlbegeleiding in het (para)medische én sociale domein. Rogier Verstralen werkt als programmaleider van Beter Gezond bij het Radboudumc. Hij vertelt over zijn ervaringen met innovatie en preventie, hoe leefstijlverandering voor een patiënt al kan beginnen met een gesprek bij de arts en verpleegkundige en hun nieuwe mogelijkheid om te verwijzen naar leefstijlbegeleiding. 
naar het interview
Twitter Facebook LinkedIn
Twitter Facebook LinkedIn
 
Lessen uit de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET)
Zorgpersoneel meenemen, ouderen begeleiden en de bekostiging regelen: allemaal uitdagingen die komen kijken bij de inzet van e-health. De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) stond – met een korte pauze – open van 2019 tot 2022. Inmiddels is er dus al veel geleerd over opschaling en implementatie van e-health. We zetten lessen, uitdagingen én goede voorbeelden van oplossingen op een rij!
Lees het artikel
Twitter Facebook LinkedIn
Volg onze LinkedIn-pagina Medisch Onderzoek
Hoe kunnen we samen bijdragen aan betere en betaalbare zorg voor iedereen? Van subsidie-aanvraag tot uitvoering van medisch onderzoek en de toepassing van resultaten in de praktijk: wat werkt wel, en wat werkt niet? Maar ook: welke (innovatieve) zorginterventies zijn er en hoe kun je bepalen wat de juiste zorg is? Op onze LinkedIn pagina 'ZonMw: Medisch onder-zoek' vind u belangrijke ontwik-kelingen, praktijkvoorbeelden, subsidiemogelijkheden en onderzoek dat wij financieren. Zoals goede voorbeelden, tools, tips en tricks, onderzoeks-methodieken en behandelwijze(n) die het beste resultaat geven tegen aanvaardbare kosten. Zo werken we samen aan het versterken en delen van kennis met elkaar voor optimale zorg.
volg de pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Twitter Facebook LinkedIn
 
Subsidie
Deadline: 24 januari 2023
GOR-COVID-19; Open ronde Jeugd
Twitter Facebook LinkedIn
   
Deadline: 31 januari 2023
Oversterfte in Nederland in de periode 2020-2021 - Lijn 3
Twitter Facebook LinkedIn
   
Evenementen
Week van de Implementatie
23
JAN
 
23 t/m 27 januari
live/online
Bekijk het programma en meld u aan.
Twitter Facebook LinkedIn
ICT&health congres 30 januari
30
JAN
 
09.15-17.10 uur
Afas Circustheater, Den Haag
Direct aanmelden
Twitter Facebook LinkedIn
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube