Jongeren volop aanwezig tijdens Jeugd in Onderzoek 2022!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jongeren volop aanwezig tijdens Jeugd in Onderzoek 2022! Lees online  |  Afmelden
 
Nieuwsbrief Jeugd in Onderzoek | augustus 2022

Weten én doen wat werkt

Beste Jeugd in Onderzoek geïnteresseerden,

De 19e editie van Jeugd in Onderzoek vindt dit jaar plaats op 22 september in ’s-Hertogenbosch. Waar het draait om kennis uitwisselen, meedenken, meediscussiëren en netwerken. Niet voor niets is Jeugd in Onderzoek dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. Na afloop keer je terug naar huis met de nieuwste kennis uit onderzoek, praktische handvaten en waardevolle nieuwe contacten.
 
Wil jij erbij zijn? Wacht niet te lang – 75% van de kaarten is al verkocht.

Meld je hier aan
In deze nieuwsbrief lees je onder andere hoe we jongeren betrekken deze editie.
Het aftellen is begonnen!
Jongerenparticipatie tijdens Jeugd in Onderzoek: bezoek de jongerenstand 
Hoe zorgen we voor een divers geluid tijdens een evenement over jeugd? Ja precies, we nodigen de jongeren zelf uit. Want de stem van jongeren is belangrijk. Op Jeugd in Onderzoek doen we dit o.a. door jongeren van verschillende jongerenpanels en -organisaties een stand te bieden. Loop ook bij ze langs tijdens de inloop en de pauzes! Ga met ze in gesprek en ontdek wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.
 
Met de participatie van jongeren voeg je de kennis en ervaring van jongeren als waardevol element toe aan de kennis van professionals, onderzoekers en beleidsmakers. Daarom bieden we deze jongeren ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het plenaire programma én bezoeken zij deelsessies van hun keuze. We heten ze van harte welkom!

Jongerenvoorzitter: Lina Boukhoubza
Lina is dit jaar jongerenvoorzitter van Jeugd in Onderzoek 2022. Naast dagvoorzitter Merel van Dorp neemt Lina iedereen op een frisse, jonge en met een energieke kijk mee in het programma van Jeugd in Onderzoek.

Lees hier meer over Lina
Panelgesprek: welke kansen zijn er? 
Van 11.45 tot 12.15 uur is het tijd voor het panelgesprek. En is de microfoon voor dagvoorzitters Merel van Dorp en Lina Boukhoubza. Beide dagvoorzitters gaan in gesprek met het panel en de zaal. Aan het panel nemen naast Marloes Kleinjan en Femke Kaulingfreks ook wethouder Michiel van Willigen en Lokalis bestuurder Marenne van Kempen deel. De panelleden reflecteren in het panelgesprek op de 2 keynotes. Ook gaan ze met elkaar in gesprek over welke kansen er zijn om het mentaal welbevinden en veerkracht van jongeren te versterken. Luister en/of praat mee!

 Rustig het programma en de deelsessies nog eens doornemen?
Bekijk hier het hele programma
We houden graag contact
Deze mail krijg je toegestuurd omdat je in het verleden interesse hebt getoond in Jeugd in Onderzoek. Heb je vragen of andere suggesties, neem dan contact op met de organisatie via jeugdinonderzoek@zonmw.nl of volg ons via LinkedIn of Twitter.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan af via jeugdinonderzoek@zonmw.nl.
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube