Heropening SET en Implementatie- en opschalingscoaching
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
SET wordt heropend Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
Nieuwsbrief, juli 2022
Life Sciences & Health
 
Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) wordt heropend
12 juli 2022
Eind 2021 sloot de regeling, maar gezien het grote succes ervan heeft het ministerie van VWS opnieuw geld vrijgemaakt. Dit betekent dat u binnenkort weer een aanvraag kunt indienen. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de heropening.
MEER OVER DE SET
Twitter Facebook LinkedIn
Nieuws
Ronde 8 voor Implementatie- en opschalingscoaching
Deze subsidieregeling biedt financiële ondersteuning bij een implementatie- of opschalings-vraagstuk van een zorgaanbieder of ontwikkelaar van een zorgin-novatie. Met de subsidie kan men een externe implementatie- en opschalingscoach inhuren.
Eind augustus opent een nieuwe ronde van deze regeling. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws.
Lees VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
Matchingevent voor ondernemers in de zorg

Samen met Zorginnovatie.nl organiseert Zorg voor innoveren op 28 september in Utrecht een matchingevent voor ondernemers in de zorg. Het doel is om u in contact te brengen met relevante partijen die kunnen ondersteunen in de doorontwikkeling van uw innovatie!
Met wie wilt u om tafel? Dat kunt u ons laten weten via het aanmeldformulier. Het volledige programma wordt op een later moment gepubliceerd.

LEES VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
RVS: innovatiebeleid is aan herziening toe
Hoe zorgen we er in Nederland voor dat innovaties in de zorg bijdragen aan maatschappelijke opgaven? De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) publiceerde in juni het advies ‘De kunst van het innoveren’. De RVS stelt dat er veel innovatiekracht is in Nederland, maar dat de resultaten vaak nog tegenvallen. Waar ligt dit aan? Wat hebben zorg-professionals en burgers nodig? De RVS komt met adviezen.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
Innovatiemissie ge-avanceerde materialen in gezondheidszorg naar Brazilië
Van 3 t/m 7 oktober 2022 organiseert RVO, in samenwerking met het Nederlands consulaat-generaal in São Paulo, een innovatiemissie naar São Paulo. Thema is ‘Geavanceerde materialen in de gezondheids-zorg’. Deze missie is interessant voor onderzoekers, artsen, ingenieurs, ondernemers, product- en technologieontwikkelaars, kenniswerkers en beleidsmakers. Aanmelden voor 15 juli 2022!
BEKIJK DE AANKONDIGING
Twitter Facebook LinkedIn
VOILA: onderzoek naar gezond ouder worden
Hoe kunnen we mensen helpen zo lang mogelijk gezond en vitaal te blijven? En hoe kunnen we achteruitgang bij ouderen eerder herkennen, afremmen en herstellen? Die vragen stonden centraal tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het onderzoek DuSRA-VOILA (Vitality oriented Innovations for the ageing society) op 21 juni 2022.
NAAR HET VERSLAG
Twitter Facebook LinkedIn
Subsidie
Deadlines: 13 sep / 4 okt 2022
Subsidie voor implementatie van kennis en innovaties gericht op passende zorg
Twitter Facebook LinkedIn
Deadline vooraanmeldingen ronde 2022: 20 september 2022
Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2022-2023 (KIC) 
Twitter Facebook LinkedIn
Evenementen

IMDI congres

6
OKT
 

Save the date!
De locatie en het programma van het  IMDI congres worden later bekendgemaakt.

Innovatiecafé preventie en innovatie in langdurige zorg

3
NOV
 
15:00-18:00 u,
Bartholomeus Gasthuis Utrecht. Het programma van deze netwerkbijeenkomst in samenwerking met Zorginnovatie.nl volgt later.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube