Webinar Regionale samenwerking bij inzet van zorgtechnologie - Opschalingscoach: 100.000 ouderen helpen bewegen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Opschalingscoach: 100.000 ouderen helpen bewegen Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
Nieuwsbrief, januari 2022
Life Sciences & Health
 
Meld u aan voor de LSH PPS dag op 22 maart
25 januari 2022
Na de succesvolle online editie van vorig jaar ontmoeten wij u op 22 maart 2022 graag weer live op de LSH PPS dag in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van dit jaar, de Transitie in gezondheid & zorg, is actueler dan ooit.
Lea Bouwmeester, deskundige op het gebied van digitale zorg, vertelt hierover als ‘keynote speaker’.
DIRECT AANMELDEN
Twitter Facebook LinkedIn
Webinar Regionale samenwerking bij inzet van zorgtechnologie
Hoe gaat samenwerking tussen zorgorganisaties bij de inzet van zorgtechnologie in zijn werk? Dat hoort u tijdens het webinar op 24 februari. Zorgorganisaties De Zorgboog en Savant Zorg maakten gezamenlijk gebruik van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Zij delen in dit webinar hun ervaringen met het opschalen van e-health binnen hun organisaties.
LEES VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
Nieuws
Aanvrager subsidie opschalingscoach: ‘We willen 100.000 ouderen helpen met bewegen’

Joost Meyboom is oprichter van SecondMoov, een organisatie die beweegoplossingen ontwikkelt voor ouderen. Hun app heeft al 200 ouderen geholpen. Als een van de aanvragers in de zesde ronde van de subsidie Implementatie- en opschalings-coaching, wil SecondMoov het succes van die app fors uitbreiden.

LEES VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
Onderzoek minimaal invasieve medische interventies met inzet sleuteltechnologieën

Om gezond oud te worden is het belangrijk om professioneel en sociaal te participeren in de samenleving. Een lang verblijf in een ziekenhuis kan dit beperken. Minder invasieve interventies kunnen hier uitkomst bieden. Naar verwachting in februari 2022, lanceert NWO de KIC-call ‘Sleuteltechnologieën voor minimaal invasieve medische interventies’, gericht op de transitie van invasieve naar minimaal invasieve interventies.

BEKIJK HET ARTIKEL
Twitter Facebook LinkedIn
  
Matchmakingbijeenkomst Zorg in eigen leefomgeving (KIC): aanmeldingen geopend
NWO nodigt geïnteresseerde onderzoekers (alfa, bèta en gamma), kennisinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit voor een matchmakingbijeenkomst voor de KIC-call ‘Zorg in eigen leefomgeving’ op donderdag 10 februari 2022 van 13.00 – 16.30 uur. Tijdens de bijeenkomst maken zij kennis met elkaar en zoeken zij de samenwerking op.
NAAR HET BERICHT
Twitter Facebook LinkedIn
Week van de Implementatie: bezoek ons innovatiespreekuur
Van 24 t/m 28 januari organiseert het Nederlandse Implementatie Collectief (NIC) de derde editie van de Week van de Implementatie. Tijdens deze week zijn er (online) activiteiten rondom het onderwerp implementatie, waaronder een spreekuur van Zorg voor innoveren op donderdag 27 januari. Zoekt u antwoorden op vragen over innovaties implementeren of opschalen in de zorg? Meld u aan voor ons online spreekuur, dan helpen wij u graag een stap verder in uw implementatieproces.
SCHRIJF JE IN
Twitter Facebook LinkedIn
  
Subsidie
Deadline: 15 feb 2022, 14:00 uur
Digitalisering in de zorg: ethische dilemma’s rondom ‘clinical decision support systems
Twitter Facebook LinkedIn
 
  
Evenementen

Zorg voor innoveren innovatiespreekuur

27
JAN
 
14.00 - 16.00 uur
Tijdens de derde editie van de Week van de Implementatie, beantwoordt Zorg voor innoveren vragen over innovaties implementeren of opschalen in de zorg.

Matchmakingbijeenkomst Zorg in eigen leefomgeving (KIC)

10
feb
 
13.00 - 16.30 uur
NWO nodigt geïnteres-seerde onderzoekers, kennisinstellingen, bedrijven en maatschap-pelijke organisaties uit voor een matchmakingbijeenkomst.

Eerlijk over implementeren: de zorgmedewerker centraal

10
FEB
 
15.00 – 16.30 uur
Talkshow van VitaValley. De inzet van zorgtechnologie kan tijd besparen. Daarbij verwachten we vaak een actieve rol van zorgmedewerkers, maar overvragen we ze hiermee niet?

Webinar Regionale samenwerking bij inzet zorgtechnologie

24
FEB
 
13.00 uur
Webinar over de samenwerking tussen zorgorganisaties bij de inzet van zorgtechnologie. Twee organisaties delen ervaringen met het opschalen van e-health binnen hun organisaties.

LSH PPS dag

22
MRT
 
Jaarbeurs Utrecht
Lea Bouwmeester, deskundige op het gebied van digitale zorg, is keynote speaker op deze netwerkbijeenkomst met het thema 'Transitie in gezondheid & zorg'.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube