Mooie resultaten van de Take-off subsidie, kinderen denken mee over StoMakker app
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mooie resultaten van de Take-off subsidie! Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
Nieuwsbrief, november 2021
Life Sciences & Health
 
‘Jouw Take-off aanvraag vormt de pitch voor toekomstige investeerders’
2 november 2021
Marc van Moorsel is promovendus bij het UMC Utrecht en daarnaast COO van TargED Biopharmaceuticals. Dat bedrijf is, ondersteund door een Take-off subsidie, op weg om een baanbrekend medicijn dat bloedstol-sels oplost te ontwikkelen. Hij vertelt over zijn ervaringen met Take-off.
Lees verder
Twitter Facebook LinkedIn
Het plafond van de SET-subsidie is bijna bereikt!
Er is nog beperkt ruimte voor aanvragen van subsidie voor de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Het plafond van 15 miljoen euro is bijna bereikt. Bent u als zorgaanbieder nog bezig met een aanvraag? Dien deze dan snel in.
NAAR HET BERICHT
Twitter Facebook LinkedIn
Nieuws
Kinderen denken mee bij de ontwikkeling van StoMakker
Begin dit jaar werd de Medische Inspirator Prijs 2020-2021 uitgereikt voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt, patiëntenorganisatie en onderzoeker. De hoofdprijs van €100.000 werd gewonnen door kinderstoma-app StoMakker. De ontwikkeling van deze app is inmiddels in volle gang. Onlangs organiseerde de initiatiefnemer een inspirerende gamesessie waarbij kinderen mochten mee-denken over de inhoud van de app.
Lees VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
Workshopvouchers: zó besteed je ze

Voor het programma Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ) organiseerde de projectgroep 'Van vrouwen, voor vrouwen' een interactieve middag in ARTIS-Micropia.
In het programma CS4GZ nemen burgers het initiatief én hebben zij de leiding in alle fasen van onderzoek en innovatie. Zo ook in het project ‘Van vrouwen voor vrouwen: deel je gezondheid met je eigen vaginale bacteriën’.

BEKIJK HET ARTIKEL
Twitter Facebook LinkedIn
  
Bezoek onze sessie over 'Gebruikersbetrokkenheid bij e-health' op het NGOLT-congres
Op 24 november vindt het Nieuwe Generatie Ouderen Langer Thuis-congres plaats in Nieuwegein. Een hele mooie gelegenheid om na anderhalf jaar weer fysiek bij elkaar te komen. Vanuit de Stimulerings-regeling E-health Thuis (SET) en Active and Assisted Living (AAL) organiseert ZonMw een inspirerende sessie. Kom ook langs!
NAAR HET BERICHT
Twitter Facebook LinkedIn
Stel je vraag over innoveren in de zorg aan het loket van Zorg voor innoveren
Heb je vragen of kom je knelpunten tegen rond jouw zorginnovatie? Stel je vraag aan Zorg voor innoveren; wij leveren advies op maat.
Zorg voor innoveren bestaat uit vijf partners en elke vraag die binnenkomt wordt aan deze partners voorgelegd. Wij geven je antwoord op maat en tips hoe je verder kan. Mochten we je zelf niet verder kunnen helpen dan ontvang je de contactgegevens van iemand die dat wel kan. Zo helpt ons loket je altijd verder!
STEL JE VRAAG
Twitter Facebook LinkedIn
  
Subsidie
Deadline: 9 nov 2021, 14:00 uur
Projectideeën onderzoek interventies herstel- en nazorg voor aanhoudende klachten na COVID-19
Twitter Facebook LinkedIn
 
Deadline: 31 december 2021
Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET)
Twitter Facebook LinkedIn
  
Evenementen

Zorg & ICT vakbeurs

2-4
NOV
 
Thema ‘Keep up the change’ over relevante ICT-oplossingen en technologieën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg; Zorg voor innoveren is aanwezig met een stand.

Symposium Microplastics en gezondheid

4
NOV
 
09.00 – 17.30 uur
Meld je aan voor het online symposium over gezondheidseffecten van microplastics van ZonMw en het consortium MOMENTUM.

SET spreekuur

11
NOV
 
09.00 – 12.00 uur
Vragen over hoe u binnen uw zorgorganisatie e-health kunt opschalen? Meld u aan voor het online SET spreekuur en ga gratis in gesprek met adviseurs van ZonMw en RVO.

Mobile Healthcare event

17
NOV
 
15.15 – 16.00 uur
Jaarbeurs Utrecht
Bezoek onze sessie ‘Van idee naar implementatie: Leren van Zorg voor innoveren'.

Nieuwe Generatie Ouderen Langer Thuis

24
NOV
 
NBC, Nieuwegein
Tijdens dit congres organiseert ZonMw een aantal inspirerende sessies. We gaan hierbij in op thema’s als technologie, netwerken en verduurzaming van kunst in de zorg.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube