Bekijk hem snel! JIJ JGZ hét magazine voor de JGZ-professional Lees online  |  Afmelden
ZonMw
 
JGZ nieuwsbriefspecial, juni 2020
Het magazine JIJ JGZ is uit!
Een blad speciaal voor alle JGZ-professionals in Nederland. Vol met interessante artikelen, interviews met collega JGZ-professionals en ouders die vertellen over hun ervaring met de JGZ. Mogelijk gemaakt door ZonMw en het NCJ. Bent u JGZ-professional? Dan ontvangt u het magazine binnenkort bij u op het werk. Kunt u niet wachten? Blader de online versie alvast door! Kosteloos bestellen kan ook.
Bekijk het magazine online!
Twitter Facebook LinkedIn
Bouwen aan kennis voor de JGZ
ZonMw ondersteunt de JGZ al ruim 10 jaar om de uitvoeringspraktijk met kennis en JGZ-richtlijnen te onderbouwen. Onderzoek helpt JGZ-professionals/organisaties te weten wat werkt en wat niet én waar dat aan toe te schrijven is. Ook helpt onderzoek te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.
Meer weten over professionalisering?
Pilot van JGZ-richtlijn naar module van start
Deze maand start een pilot waarin 2 JGZ-richtlijnen omgezet worden naar modules. De richtlijnen worden omgezet aan de hand van een conceptwerkwijze, waarmee uiteindelijk alle richtlijnen in modules worden omgezet. De pilot moet helpen deze werkwijze verder aan te scherpen. En geeft inzicht in de haalbaarheid, benodigde inspanning en de knelpunten van de werkwijze.
Lees meer over de pilot
Twitter Facebook LinkedIn
Praktische kennis voor de JGZ gebundeld
Benieuwd naar de actuele opbrengsten voor de JGZ? In het najaar van 2020 verschijnen een praktische waaier en een digitale publicatie waar u als JGZ-professional direct uw voordeel mee kunt doen. Als eerste ontvangen? Laat dan uw gegevens achter!
Stuur mij de waaier
Kim Kötter:
‘Ik ben blij met het consultatiebureau’
Kim Kötter, is één van de ouders die meewerkte aan het magazine JIJ JGZ. Naast haar drukke baan is ze moeder van zoontjes Muck (3) en Yoep (1). Via een wekelijkse vlog op Instagram geeft ze haar volgers een kijkje in haar leven en dat van haar gezin. Benieuwd naar Kim haar ervaringen met het consultatiebureau? Wij interviewden haar voor het magazine. En zij maakte er een vlog over.
Bekijk de vlog van Kim
 
Meer weten over JGZ bij ZonMw?
Bekijk het thema Jeugdgezondheidszorg
Wat vindt u van deze nieuwsbriefspecial?
Positief   Negatief
ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie
ZonMw
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
070 349 51 11
Aanmelden
Gegevens wijzigen
Afmelden
Volg ons:
Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube